Diensten

Laravel, React, VueJS, NodeJS, Wordpress of een compleet scrum-team te huur! Bij Blue Flamingos kan je terecht voor al je front-end en back-end vraagstukken.

Wij helpen ambitieuze MKB-bedrijven

Met de ontwikkeling van passende webapplicaties en marketing campagnes die bijdragen aan de groei van de onderneming. We inspireren klanten met de voorbeelden van onze eigen projecten en dagen hen uit om samen tot net zulke kleurrijke oplossingen te komen!

Wij helpen bureau's

Door ze te ondersteunen met onze scrum teams. De klant en de uitdaging zijn al duidelijk maar extra capaciteit is gewenst. Onze teams zijn flexibel, modulair inzetbaar en weten snel te schakelen. Samen tillen we projecten naar een hoger niveau.

De bouwstenen voor een goede samenwerking

Wij hebben de scrum-methodiek tot kunst verheven en kunnen daardoor heel snel, heel veel werk verzetten. Blue Flamingos bestaat uit een relatief jong, niet al te groot team van online specialisten.
Onze Flamingos beheersen meerdere facetten van online marketing (onze websites zijn niet voor niets zo succesvol) en hebben veel kennis van verschillende programmeertalen en -platformen. Wij kiezen bewust voor een selecte groep klanten, dus jij krijgt al onze aandacht.