Mini detachering development

  Loading...

  Op zoek naar een effectieve manier om je team uit te breiden met de juiste expertise voor de ontwikkeling van je website? Dan is mini detachering misschien wel de perfecte oplossing voor jouw bedrijf! Bij Blue Flamingos bieden we de mogelijkheid om voor 8 of 16 uur per week een development expert bij jouw bedrijf te detacheren. Hierdoor beschik je over de kennis en ervaring van een expert op het gebied van webdevelopment, zonder dat je hiervoor iemand in vaste dienst hoeft te nemen.

  Wat is mini detachering?

  Bij mini detachering werkt de developer voor een vast aantal uren per week in het team van de klant als volwaardig development professional. Hiermee breid je jouw team uit met de kennis en expertise van een expert gedurende 1 of meerdere dagen per week. De developer zal zich richten op de gebieden waar jullie extra hulp nodig hebben, bijvoorbeeld front-end of back-end development, website optimalisatie of software architectuur inrichting.

  Waarom mini detachering?

  Als bedrijf kan het lastig zijn om alle benodigde development expertise in huis te hebben. Bij de inhuur van een development bureau bestaat er het risico dat zij niet altijd beschikbaar zijn wanneer jij ze nodig hebt. Met mini detachering van Blue Flamingos heb je altijd toegang tot de expertise van een development professional die (gedeeltelijk) bij jou op locatie werkt en volledig is ingevoerd in jouw bedrijf en doelgroep. Dit zorgt voor een naadloze integratie van de developer in jouw team, waardoor je efficiënt en effectief kunt samenwerken aan de ontwikkeling van je website.

  De 5 voordelen van mini detachering

  1. Specialistische kennis

  Onze development professionals hebben specifieke kennis en ervaring op het gebied van webdevelopment en weten wat er nodig is om jouw website te laten groeien. Of het nu gaat om front-end of back-end development, Core Web Vitals, Architectuur, CMS installaties, E-commerce platformen of configuratoren, onze experts zijn up-to-date en kunnen snel schakelen.

  2. Flexibiliteit

  Onze development professionals zijn flexibel! Heb jij deze maand 16 uur per week ondersteuning nodig door veel wensen en volgende maand 8 uur? Dan kan dit! Ook zijn we flexibel in de inzet van development. Zoek jij een all-round development professional? Of juist een database specialist? Bij Blue Flamingos krijg je de developer die jij nodig hebt!

  3. Kostenbesparing

  In vergelijking met het inhuren van een extern development bureau biedt mini detachering een kosteneffectieve oplossing. Je betaalt alleen voor de uren die je afneemt en hebt geen extra kosten voor bijvoorbeeld tools of project management.

  4. Een volwaardige development expert in jouw team

  Met mini detachering heb je de kennis en expertise van een development expert in jouw team. Deze professional is volledig op de hoogte van jouw bedrijf en doelgroep en kan direct aan de slag om jouw website naar een hoger niveau te tillen.

  5. Verbeterde samenwerking

  Doordat onze development professionals bij jou op locatie werken, is de samenwerking tussen jouw team en onze experts optimaal. De developer werkt direct met jou samen aan de ontwikkeling van je website, waardoor je snel en effectief kunt schakelen.

  Waarom kiezen voor Blue Flamingos 

  Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor mini detachering van developers, dan is Blue Flamingos het juiste bureau!  Blue Flamingos beschikt over een team van ervaren development experts die jouw onderneming kunnen ondersteunen bij de ontwikkeling van websites. Kies voor Blue Flamingos en laat ons jouw onderneming ondersteunen bij de ontwikkeling van websites. Zo zorgen we samen voor een succesvol project. 

  Wil jij vlammen op het gebied van development? 🔥
  Laten we dan samenwerken!


  Blue Flamingos © 2024 |Sitemap