Voskamp webshop

  Loading...

  Een zakelijke (B2B) webshop kan zorgen voor meer online conversies van partners. Wij ontwikkelden een gebruiksvriendelijke en snelle webshop, waarmee Voskamp de online markt kan bedienen.

  De Voskamp Groep is van een klein familiebedrijf handelend in ijzerwaren, uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf actief in de bouw, industrie, beveiliging een verduurzaming. Met ruim 70 jaar ervaring en meer dan 500 medewerkers zetten zij zich elke dag in voor een optimale samenwerking met hun klanten om projecten tot een succes te maken. 

   

  Op te zorgen voor die optimale samenwerking met klanten hebben wij een vernieuwde B2B webshop ontwikkeld voor Voskamp Groep. Op deze manier wordt het voor klanten makkelijker om online producten te zoeken, inzicht te krijgen in de voorraad en een bestelling te plaatsen.

   

   

  Focus op nieuwe functionaliteiten
   

  Een compleet nieuwe webshop moest worden ontwikkeld, waarbij er verschillende functionaliteiten centraal stonden.
   

  Een gebruiksvriendelijke inlog/registratieproces & klantenaccount

  We hebben een gebruiksvriendelijk inlog/registratieproces ontwikkeld, waardoor het voor klanten makkelijker is om een account aan te maken en om in te loggen op een bestaand account. Daarnaast is een klantaccount zo opgebouwd dat klanten hun orders, facturen en de actuele prijzen en voorraden in kunnen zien wanneer zij ingelogd zijn.

   

  Het tonen van producten en hun voorraad
  Voor het tonen van producten hebben we een product detailpagina (PDP) ontwikkeld die is gekoppeld aan het Product Informatie Management Systeem (PIM). Het tonen van de voorraad is mogelijk door een koppeling te maken met het ERP systeem van Voskamp.

   

  Een gestroomlijnd bestelproces
  Door het gebruiksvriendelijker maken van de winkelmand en het checkout proces, is het voor klanten makkelijker om een online bestelling te plaatsen.

   

  Eenvoudig producten zoeken met zoekfilter en ingebouwde scan functionaliteit
  Dit hebben we gedaan door een zoekfunctionaliteit te ontwikkelen met filters en sortering waarbij ook gezocht kon worden op specifieke producten. Daarnaast hebben we een scanfunctionaliteit ontwikkeld, waarbij er op een product gezocht kan worden door de barcode van een product te scannen met een smartphone.
   

   

  De vernieuwde B2B webshop heeft ervoor gezorgd dat het bestelproces van klanten eenvoudiger en efficiënter verloopt.

  Wil je meer weten over de werkwijze en de planning van dit project, check dan deze blog! 

   

  Contact­gegevens

  Van Nagellstraat 2B

  8011 EB Zwolle

  Nederland

  hi@blueflamingos.nl

  (+31) 6 12684189  Blue Flamingos © 2022 |Sitemap