Vacature medior back-end developer

Ben jij een Medior Back-end Developer die het een uitdaging vindt om lastige koppelingen te bouwen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vind jij het interessant om het maximale uit een website te halen? Houd je van afwisseling en vette projecten? Uniek aan ons: wij werken voor klanten én voor onszelf. 

Over Blue Flamingos

Wij zijn een digitaal bureau gevestigd in het centrum van Zwolle. We zijn blauwvingers (zoals alle echte Zwollenaren) én we slaan graag onze vleugels uit om mooie reizen te maken. Vandaar de naam Blue Flamingos. Die passie voor reizen is terug te zien in de websites die wij met trots hebben ontwikkeld voor onszelf: weflycheap.nlvakantiebesparen.nl en travelstamps.nl. We ontwikkelen niet alleen voor onszelf, maar ook voor klanten en dat gaat zó goed dat we op zoek zijn naar versterking voor ons team. Wij hebben langdurige samenwerkingen met toffe klanten, uitdagende projecten en grote klussen in ons portfolio. Daarnaast willen we blijvend nieuwe eigen concepten gaan testen! Kortom: een super afwisselende werkomgeving met veel ideeën en uitdagende projecten. Jouw hulp is meer dan welkom!

Waarom Blue Flamingos?

Wij bieden jou de ideale plek om veel kennis en ervaring op te doen. Je krijgt super veel verantwoordelijkheid met projecten die je samen met jouw collega's via de SCRUM methodiek gaat oppakken. Er is erg veel ruimte voor eigen initiatief. Heb je een goed idee? Doen! Binnen ons topteam hebben we jarenlange ervaring met online marketing en met techniek. Door sterke groei in klanten zijn we op zoek naar extra backend power! Dat willen we met jouw komst in huis halen. Ons team bestaat uit twee back-enders (waaronder onze team lead), twee full-stack developers en een UX-er / front-end developer. Daarnaast schakel je veel met klanten, onze interne Product Owner en de Stakeholders binnen het bedrijf. De belangrijkste reden om voor ons te kiezen: we hebben een gezellig team met toppers die samen gaan knallen voor uitdagende projecten!

Wat ga je doen?

Je gaat onze websites en app naar een hoger niveau tillen. Je denkt mee over techniek, koppelingen en de juiste verwerking van de beschikbare informatie. Je gaat je bezighouden met het automatiseren van onze processen middels techniek. Denk hierbij aan het automatisch bijwerken van de prijzen van onze deals, het geautomatiseerd zoeken naar vliegtickets, stedentrips samenstellen of het automatisch promoten van onze deals via kanalen als Facebook. Je gaat natuurlijk ook werken voor onze klanten. Dat kunnen bureaus zijn, webshops en andere websites in allerlei branches. En - last but not least - je gaat nieuw concepten ontwikkelen. Helemaal van scratch af aan. Hoe vet is dat!? Om dit alles te realiseren maak je gebruik van de kennis in de organisatie, onze technische partners en de verschillende tools die tot je beschikking staan.

Wat wij van jou vragen:

 • Je interesseert je in alles wat met online te maken heeft;
 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 4 jaar werkervaring;
 • Je bent zelfstandig (maar wel een teamplayer), leergierig en neemt initiatief;
 • Ervaring met PHP;
 • Ervaring met Laravel is een grote pré;
 • Ervaring met Wordpress is een pré;
 • Ervaring met NodeJS is een pré;
 • Ervaring met het ontwerpen van databases en database migraties;
 • Ervaring met GIT;
 • Ervaring met SCRUM (ervaring met Jira is een pré)
   

Jouw carrièrepad 

Wij bieden jou de kans om werkervaring op te doen op het gebied van backend development. Je gaat volledig meedraaien in een volwaardig, effectief SCRUM team bij een bloeiende start-up, gevestigd in hartje Zwolle. Je krijgt een Macbook Pro met extra beeldscherm tot je beschikking en ontvangt een goed salaris! Je krijgt de kans om stagiaires te begeleiden en door te groeien als team lead. 

Over onze werkmentaliteit

Onze websites en die van onze klanten zijn 7 dagen per week online en moeten 7 dagen per week up-to-date zijn, dit vraagt dus om een flexibele houding. Een 9-5 mentaliteit vinden we hierin niet passen. Uiteraard zijn alle werktijden in overleg. Wij houden van hard en resultaatgericht werken, plezier maken, successen vieren en natuurlijk een borrel op z’n tijd!

Interesse of vragen?

Voor vragen kan je bellen met Jeroen Horstman (06-48558416). Je motivatie voor deze vacature kan je mailen naar: vacature@weflycheap.nl. We zien jouw sollicitatie graag tegemoet!  

Let op! Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is alleen toegestaan per e-mail.

Ben jij de nieuwe medior back-end developer van Blue Flamingos? 🎯
Laat wat van je horen!