Vacature Projectmanager Webdevelopment

Ben jij in staat om de klantwens helemaal te doorgronden? Kan jij dit doorvertalen naar requirements voor ons team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wil jij knallen in een jong en dynamisch team om de meeste waarde toe te voegen voor onze klanten? Krijg jij energie van het werken aan oplossingen in een team van betrokken bouwers? Vind jij het gaaf om te werken voor klanten met wie jij een perfecte match hebt om samen tot grote hoogte te groeien? Heb jij ervaring als projectmanager & het werken in agile en scrum? Yes, lees dan vooral verder!
 

Over Blue Flamingos

Wij zijn een digitaal bureau gevestigd in het centrum van Zwolle. We zijn blauwvingers (zoals alle echte Zwollenaren) én we slaan graag onze vleugels uit om mooie reizen te maken. Vandaar de naam Blue Flamingos. En nee, we zijn geen standaard bureau. We zijn betrokken bouwers. We bouwen graag aan websites, marketing campagnes en aan goede relaties met onze klanten. Maar we bouwen ook aan jouw ontwikkeling, de ontwikkeling van het team en het bedrijf. En dat doen we net even anders. Ons motto: break the ordinary! 

Anders? Yes.. die blauwe flamingo geeft dit natuurlijk al weg. Wat ons verder onderscheid:

1. Interne projecten én vette klanten
Onze passie voor reizen is terug te zien in de websites die wij met trots hebben ontwikkeld voor onszelf: weflycheap.nlvakantiebesparen.nl en travelstamps.nl. We ontwikkelen niet alleen voor onszelf, maar ook voor toffe klanten met uitdagende projecten zoals Uitgekookt, Voskamp, Next Step traprenovatie en Marketing Oost. Dat gaat zó goed dat we op zoek zijn naar versterking voor ons team. Daarnaast testen we geregeld nieuwe concepten zoals slimmevergelijker.nl. Je werkt dus aan vette interne én externe projecten!

2. Een enorm betrokken team
Toen we zagen dat de omzet van Weflycheap letterlijk naar €0 ging door Covid-19, hebben we de omslag van affiliate website in de reisbranche naar professioneel webbureau gemaakt. Dat geeft aan dat we flexibel zijn, daadkrachtig en vindingrijk. Maar bovenal betrokken. Ons hele team heeft keihard gewerkt om deze omslag te maken, dat bindt ons en maakt ons trots.

3. Als jij groeit, groeien wij
We zijn niet extreem commercieel. We zijn geen hardcore urenschrijvers & hebben geen harde targets op declarabele uren. Soms werk je nog even een uurtje door en op andere momenten neem je wat langer pauze. Werken vanuit huis, op kantoor of in het buitenland, het is ons om het even. We gaan voor duurzame relaties met klanten en tevreden medewerkers, dat is wat telt! Ons betrokken team is goud waard. Als jij groeit, groeien wij.

4. Maatschappelijke betrokkenheid
We willen wat terugdoen voor de maatschappij. Je krijgt een dag verlof voor vrijwilligerswerk en mag 1 uur per week besteden voor een maatschappelijke organisatie.

5. Fun & werk
We zijn informeel, niet hiërarchisch & combineren fun met werk. Een wijn- of bierproeverij, potje squash, Fifa of bootje varen is wel aan ons besteed! Onze teamuitjes naar Nice, Praag of Amsterdam en reisjes via onze travel-partners zijn een extra reden om bij ons te komen werken! 

Spreekt je dit aan? YES! Dan hebben wij een match en horen we graag meer van je. Oh ja, natuurlijk moet je ook nog wel enigszins in ons profiel passen... Past dit niet? Bekijk onze andere vacatures of duik de studieboeken in ;)Wat ga je doen?

Als Projectmanager Webdevelopment houd jij je bezig met het verwezenlijken van de wensen van de klant. Jij bent degene die continu met onze klant in verbinding is om de (latente) behoefte te signaleren, verbanden te leggen & het team klaarstoomt tot actie. Jij weet dit om te zetten in requirements voor het development team. Samen met het development team zorg je ervoor dat de klant precies krijgt wat hij nodig heeft én net dat beetje extra. Jij durft beslissingen te maken en prioriteiten stellen is voor jou een tweede natuur. Je bent een leiderschapstype die voldoening haalt als jouw team het maximale weet te bereiken! Jij bent de natuurlijke schakel tussen de klant en het development team.

 

Als Projectmanager Webdevelopment bij Blue Flamingos bouw je aan onze eigen websites én die van klanten. De tijdsverdeling tussen interne en externe projecten is momenteel 50/50, maar dat is flexibel. Je werkdag is eigenlijk nooit hetzelfde. De ene dag ben je bij een klant om een pitch te geven en te overtuigen van onze aanpak. Een andere dag ben je weer bezig met het leiden van een sprintplanning met het development team. 

 

Je bent stressbestendig en in staat om tussen projecten te schakelen. Je werkt gestructureerd en bent communicatief sterk. Je houdt ervan om je team in het zonnetje te zetten en mijlpalen te vieren met het team! Ben jij een natuurlijke leider? Op termijn is er de mogelijkheid om door te groeien naar de functie van operationeel directeur.


Wie ben jij?

Jij bent een en al digital en agile. Jij houdt van de flexibiliteit en het persoonlijke van een klein bureau, en gelooft heilig in de structuur en focus van werken in scrum. Je leest relevante blogs, volgt webinars of congressen & leest relevante boeken om je kennis nog verder te vergroten! Verder:

 • Heb je minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Heb je minimaal 3 jaar aan projectmanagement ervaring;
 • Heb je aantoonbare kennis van en ervaring met agile, scrum en webdevelopment; 
 • Kennis en ervaring met online marketing is een pré, affiniteit met online marketing is een must;
 • Ervaring als Product Owner is een pré;
 • Leiderschapsambitie is een pré;
 • Ga je planmatig te werk en weet je meerdere projecten gelijktijdig te managen;
 • Ben je empathisch, behulpzaam richting klanten en proactief;
 • Kan je als vanzelfsprekend foutloos Nederlands spreken en schrijven;
 • Kan je goed een team aansturen en onze developers enthousiast maken voor jouw project;
 • Ben je een enthousiaste toevoeging aan ons team!

Wat krijg je?

Je wordt onderdeel van een gemotiveerd team aan enthousiastelingen en je werkt samen in een informele sfeer. Blue Flamingos zit in de lift en daardoor liggen er meer dan genoeg uitdagingen bij zowel interne als externe projecten. Verder krijg je:

 • Een 32-40 uur contract.
 • Opleidingsbudget en tijd om jezelf te ontwikkelen. 
 • Veeeeeel vrijheid.
 • Teamlunches, borrels, uitjes en incidenteel zelfs een buitenlandse trip.
 • 1 dag extra verlof voor vrijwilligerswerk.
 • De kans om tijdelijk vanuit het buitenland te werken. 
 • Een nieuwe Macbook + toebehoren.
 • Een kantoor-thuiswerk combinatie. 
 • De unieke kans om voor eigen projecten en voor klanten te werken! 

Interesse of vragen?

Voor vragen kan je bellen met Ruud Raaijmakers (06-12684189). Je motivatie voor deze vacature kan je mailen naar: vacature@weflycheap.nl. We zien jouw sollicitatie graag tegemoet!  

Vragen over een vacature?
Bel Ruud: 06-12684189
Bel mij terug afbeelding