Contentmarketing in Zwolle

  Loading...

  Contentmarketing is belangrijker dan ooit. Met de juiste content bind je jouw doelgroep aan je merk. Maar dit kan alleen met een sterke contentmarketing strategie. We helpen je hier graag bij en zorgen met onze ruime ervaring dat jouw merk groeit. Lees alles over hoe wij contentmarketing in Zwolle aanpakken.

  contentmarketing in Zwolle header.jpg

  Onze contentmarketing aanpak

  Contentmarketing is een vorm van marketing waarbij je een relatie met jouw doelgroep bouwt en onderhoudt door content in te zetten. Maar het is niet simpelweg content creëren en op de doelgroep afvuren. Je creëert waardevolle content waarmee je de doelgroep aan je merk bindt. Als je contentmarketing op de juiste manier inzet, kan het ook nog eens een grote rol spelen in jouw SEO strategie. Een sterke contentmarketing strategie helpt jou hierbij en zorgt voor de juiste focus. 

  In een contentstrategie beschrijf je het doel, de kanalen en de timing voor al jouw contentmarketing activiteiten. Onze aanpak voor contentmarketing in Zwolle bestaat uit 4 stappen: een strategie ontwikkelen, content creatie, plaatsing en monitoren.

  1. Contentmarketingstrategie

  Contentmarketing is niet zomaar ‘even’ content creëren en delen met de buitenwereld. Het is belangrijk om een duidelijk doel voor ogen te hebben en om hier de content en distributie op aan te laten sluiten. Daarom ontwikkelen we eerst een heldere strategie waarbij het behalen van het doel voorop staat. In een contentmarketingstrategie beschrijven we naast het doel ook de timing en de kanalen voor al jouw contentmarketingactiviteiten.

  2. Contentcreatie

  Zodra we weten wie en wat we willen bereiken met contentmarketing, is het tijd voor onze creatievelingen om zich uit te leven. We creëren pakkende content waarmee we de doelgroep weten te bereiken. We denken graag buiten de kaders en niets is ons te gek. De content creëren we aan de hand van de kennis die we hebben opgedaan tijdens het ontwikkelen van de strategie.

  3. Plaatsing

  Zodra de content gecreëerd is, komt er nog een belangrijk onderdeel aan bod: de plaatsing van de content op social media. De content wordt gecreëerd op basis van het kanaal waarop het wordt gedeeld. Dit is allemaal vastgelegd in de contentmarketingstrategie. Daardoor hoeven we nu niet meer de keuze te maken waar we de gemaakte content delen. Ook over de timing is al nagedacht tijdens het ontwikkelen van de strategie. Social media marketing is een belangrijk onderdeel in de contentmarketingstrategie. Hierdoor weet je namelijk precies hoe je de doelgroep bereikt.

  4. Monitoren

  Zodra de content gedeeld is, houdt ons werk niet op. We houden precies in de gaten hoe de doelgroep de content oppakt. Hierdoor leren we nog beter waar jouw doelgroep behoefte aan heeft. Hier spelen we op in, waardoor we de doelgroep nog beter bereiken met onze contentmarketing in Zwolle.

  Wat maakt Blue Flamingos anders dan andere contentmarketingbureaus in Zwolle?

  Wij werken bewust met weinig partners en nemen niet ieder project aan. We kiezen er bewust voor om met een selectief aantal partijen samen te werken, zodat we jou voldoende tijd en aandacht kunnen geven. Alleen wanneer wij denken een maximale waarde voor jou te kunnen leveren hebben we een match en een (nieuwe) partner! En dan gaan alle remmen los en zetten we alles op alles voor een maximaal resultaat.

  Blue Flamingos: contentmarketing in Zwolle voor jouw merk

  Tegenwoordig komen we er niet meer onderuit: contentmarketing is een onmisbaar onderdeel in een marketingstrategie. Een ontzettend leuk onderdeel, al zeggen we het zelf. Vind jij het wat minder leuk of heb je er geen tijd voor? We helpen je graag uit de brand. Blue Flamingos is jouw contentmarketingbureau in Zwolle. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. 

  Wil jij beginnen met contentmarketing in Zwolle?
  Laten we dan samenwerken!


  Blue Flamingos © 2024 |Sitemap