SEA in Zwolle

  Loading...

  Ben je op zoek naar een SEA-bureau in Zwolle? Maak kennis met de expertise van Blue Flamingos!

  Lukt het jou maar niet om al die bieding strategieën van Google uit te vogelen of heb je er simpelweg geen tijd voor of zin in? Blue Flamingos to the rescue! Wij helpen je graag met SEA als bureau in Zwolle waardoor jij jouw ideale doelgroep bereikt. 

  SEA als onderdeel van jouw online marketing strategie

  Laten we beginnen met een korte uitleg over SEA. Want wat is het eigenlijk en waarom zou je het toevoegen aan je online marketing strategie? SEA staat voor Search Engine Advertising. Met behulp van Google Ads kun jij meedoen in de veiling om zo weergegeven te worden in de Google zoekresultaten. Deze veiling vindt realtime plaats voordat een zoekresultaten pagina wordt vertoond. De hoogte van jouw bod hangt af van een aantal factoren. Factoren waar de SEA specialist deels invloed op heeft. Zodra je SEA campagnes, advertenties en tracking hebt ingesteld kun je mee gaan doen in de veiling. Leer van de data en optimaliseer zodat jij jouw KPI's gaat behalen.

  Maak kennis met onze SEA-werkwijze

  Het behalen van de gewenste resultaten met SEA in Zwolle gaat gepaard met een doordachte strategie. Wij vertellen je graag hoe onze SEA-werkwijze eruit ziet, zodat jij weet wat je kan verwachten.  

  1. Vraag een gratis SEA-scan aan

  Onze gratis SEA scan is een grondige analyse van jouw Google Ads account. We dragen verbeteringen aan om jouw Google Ads account verder te professionaliseren. Hierbij kijken we onder andere naar automatiseringsmogelijkheden, de inrichting van het account, instellingen, biedstrategieën en bodaanpassingen en naar de zoekwoorden en advertenties.

  2. Aan de slag met de resultaten van de SEA scan

  Zodra we een beeld hebben van jouw huidige Google Ads account, gaan we aan de slag om dit te optimaliseren. Heb je (nog) nooit in een Google Ads account gewerkt? Dan richten we het account voor je in.

  Een van de onderdelen in het opzetten van een sterke SEA strategie is natuurlijk eerst om de KPI’s te bepalen. Welke successen wil je behalen met jouw campagnes? Zodra we dat weten, kunnen we gerichter te werk gaan en voeren we zoekwoordenonderzoek uit. 

  Door de zoekwoorden goed in kaart te hebben, is het makkelijker om de doelgroep te bereiken. Vaak werken we met een tweetraps strategie waarbij we bij een advertentiegroep brede zoekwoorden inkopen om deze vervolgens verder te optimaliseren in een advertentiegroep met exacte zoekwoorden. 

  Vervolgens gaan we aan de slag met de campagne-instellingen. Om de gewenste resultaten te boeken met SEA is het van belang dat de instellingen optimaal staan ingericht. Heb je de juiste biedstrategie? Staat de juiste targetting ingesteld? En wat is het doel van je campagne? De verkeerde instellingen, strategie of Google te veel de vrije hand geven kan leiden tot onnodige kosten. Bovendien is het belangrijk om de tracking goed in te stellen, zodat we precies weten of we de doelen behalen. 

  3. Monitoren en beheren

  Zodra alles is ingesteld, is het zaak om de SEA resultaten in de gaten te houden. Het voordeel van SEA is dat je snel het resultaat afleest en daardoor op de hoogte bent van de vooruitgang van de campagne. Zo zie je bijvoorbeeld waar je je campagne misschien wat bij moet sturen. Is het een groot succes? Vieren maar! En het voordeel hiervan is dat je deze inzichten eventueel weer kan gebruiken voor een sterke SEO-strategie

  Blue Flamingos: jouw SEA bureau in Zwolle

  Blue Flamingos is hét bureau dat jou graag helpt met Google Ads in Zwolle. Vraag een gratis SEA-scan aan en als wij een match zijn, gaan onze SEA experts voor jou aan de slag. Wij gaan graag voor een persoonlijke en intensieve samenwerking zodat we de best mogelijke resultaten kunnen behalen. Onze specialisten staan klaar om voor jou te knallen.

  Vraag hier jouw gratis SEA scan aan! 🚀
  Zien wij een match? Dan krijg jij een uitgebreide SEA-analyse van jouw website!
  Eelko van Drongelen


  Blue Flamingos © 2024 |Sitemap