Gratis SEA scan

Wil jij beginnen met adverteren op Google? Of heb je dit nu uitbesteed en ben je benieuwd of jouw account goed ingericht is? Vraag dan onze GRATIS SEA scan aan wij leveren een gedetailleerd rapport op!

Wat houdt onze SEA scan in?

Onze SEA scan is een grondige analyse van jouw Google Ads account(s). Wij dragen verbeteringen aan om jouw Google Ads account verder te professionaliseren. Hierbij kijken we onder andere naar automatiseringsmogelijkheden, de inrichting van het account, instellingen, biedstrategieën en bodaanpassingen en naar de zoekwoorden en advertenties. Benieuwd? Neem contact met ons op.

 

Automatisering van je SEA campagnes

Het is raadzaam om je Google Ads account nauwlettend in de gaten te houden. Het toepassen van automatisering kan je daarbij een hoop tijdwinst opleveren. Zo kijken we naar de Automatische Regels die zijn ingesteld voor jouw account. Met deze regels kun je automatisch fouten opsporen, inzichten krijgen en campagnes optimaliseren zodat je meer tijd over houdt voor andere zaken.  

 

Campagne instellingen

Om zo goed mogelijke resultaten te boeken met SEA is het van belang dat je account instellingen op orde zijn. Heb je de juiste biedstrategie? Staat de juiste targetting ingesteld? En wat is het doel van je campagne? De verkeerde instellingen, strategie of Google teveel de vrije hand geven kan leiden tot onnodige kosten. 

 

Biedstrategieën

Voor de biedingen kijken we naar de best mogelijke biedstrategieën voor jouw account en jouw type bedrijf. Dat kan enorm verschillen. Een webshop heeft bijvoorbeeld een heel andere strategie (conversies) dan een financiële dienstverlener (leads) of een affiliate website (klikken). 

 

Zoekwoordonderzoek

Een ander belangrijk onderdeel zijn de zoekwoorden. Blue Flamingos zoekt uit welke woorden het meest relevant zijn voor jouw campagnes en hoe deze het best ingezet kunnen worden. Vaak werken wij met een 2-traps strategie waarbij we bij een advertentiegroep brede zoekwoorden inkopen om deze vervolgens verder te optimaliseren in een advertentiegroep met exacte zoekwoorden. 

 

Verbetering resultaten

Uiteindelijk is de bedoeling om de resultaten te verbeteren. Blue Flamingos kan hier een gedetailleerd advies over uitbrengen en helpen met de implementatie van het advies.

Wil jij scoren in Google? 🚀
Vraag onze gratis SEA scan aan!