De Vries Trappen SEA

  Loading...

  De Vries Trappen is al 100 jaar een begrip in de bouw, dit dankzij hun uitmuntende kwaliteit en persoonlijke aandacht. De trappenfabrikant ontneemt al je zorgen en levert de mooiste trappen. Om te ontdekken waar kansen liggen, vroeg De Vries Trappen ons om een SEA scan uit te voeren. We ontdekten een aantal belangrijke punten die de prestaties van De Vries Trappen konden verbeteren. Hiermee gingen we aan de slag en dit resulteerde in een flinke groei van offerte aanvragen!

  CUSTOM CASES (2).jpg

  Gratis SEA scan

  Om te ontdekken waar kansen liggen vroeg De Vries Trappen ons om een SEA scan uit te voeren. Ondanks het feit dat De Vries Trappen al een goed SEA account had, kwamen verschillende verbeterpunten naar voren uit de scan. We ontdekten een aantal belangrijke punten die de prestaties van De Vries Trappen konden verbeteren.

  Onze werkwijze

  We vinden het belangrijk om nauw contact te hebben met De Vries Trappen. We voerden veel gesprekken over het bedrijf en op welke manier De Vries Trappen opereert. Ook hebben we ons toegelegd op het leren van bepaalde termen vanuit de trappenindustrie om de zoekmachinegebruikers het best te kunnen bedienen. We willen ons onderscheiden door betrokkenheid en uitstekende resultaten. 

  De SEA aanpak

  De SEA scan gaf mooie handvaten om snelle implementaties door te voeren. Bij de SEA scan keren we het hele account binnenstebuiten op zoek naar quick wins maar ook naar structurele verbeteringen waar langere trajecten aan voorafgaan. 

  Tijdens periodieke meetings met De Vries Trappen bespraken we de resultaten, verbeteringen en vervolgstappen. Zo zaten we altijd kort op de bal en blijven we up-to-date. 

   

  CUSTOM CASES (1920 x 500 px).jpg

  Resultaat = 138% meer bestellingen vanuit Google Ads

  De Vries Trappen heeft een eigen label ontwikkeld, Trappenmaat. Hierbij verkoopt het bedrijf trappenbouwpakketten welke de klant zelf in elkaar kan zetten. Door middel van optimalisaties aan het SEA account hebben zorgden we voor een groei van 138% in offerte aanvragen! We ontwikkelden een goede strategie en hebben alle mogelijkheden van Google Ads ingezet. Toch blijft er altijd ruimte om te leren en streven we naar een nog betere samenwerking. 

  Ook meer conversies realiseren?
  Laat ons een gratis SEA scan voor je uitvoeren!
  Eelko van Drongelen


  Blue Flamingos © 2024 |Sitemap