Weflycheap

  Loading...

  “Door te werken in scrum krijgen we veel meer voor elkaar in veel minder tijd!”

  Weflycheap heeft meer dan 200.000 abonnees, 20.000 bezoekers per dag, 400.000 Facebook fans en 20.000 app gebruikers. Het is één van de populairste reisblogs van Nederland en België. Elk jaar vinden ruim 20.000 mensen hun vakantie via weflycheap. 

  Weflycheap is in 2014 ontstaan uit een gezamenlijke passie voor reizen van Ruud en Eelko. Na jarenlang samen de hele wereld rondgereisd te hebben on a budget wilden we onze kennis en ervaring delen in een blog. Dit bleek een schot in de roos. Binnen een jaar had Weflycheap een vaste schare fans opgebouwd en bouwde het merk steeds meer aan bekendheid. Door slimme inzet van PR marketing en social advertising groeide de website vanaf dag 1 hard.

  Nadat ons team was uitgebreid is weflycheap ook hard gegroeid door inzet op SEO en SEA. Sinds 2017 hebben we ons eigen development team. Dit team richt zich op het maken van gave features waardoor onze klanten nog gemakkelijker de ideale vakantie vinden. We werken sindsdien met uitgebreide filters, reisvoorkeuren, een eigen native app en wereldkaart met de beste deals. Door rechtstreekse koppelingen met touroperators kunnen wij door slimme algoritmes de beste selecties maken waarbij prijs & kwaliteit voorop staat. 

  Weflycheap is het eerste bedrijf van Ruud en Eelko. Door de corona-crisis hebben we onze diensten uitgebreid en zijn we gaan werken voor klanten. Daar is Blue Flamingos uit voortgekomen. Weflycheap is nu een van de projecten die Blue Flamingos in eigen beheer heeft. Weflycheap vormt de ideale speeltuin om de nieuwste marketingtechnieken en software tools te proberen. Op deze manier blijven we altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en hebben we concrete ervaring met de tools die we implementeren voor onze klanten.

   

  homepage weflycheapHomepage weflycheap

  vliegmap weflycheapTicketmap weflycheap

  Contact­gegevens

  Assiesplein 1A

  8011 XD Zwolle

  Nederland

  hi@blueflamingos.nl

  (+31) 6 12684189  Blue Flamingos © 2022 |Sitemap