Over Blue Flamingos

"Wij geloven in de kracht van continu blijven ontwikkelen."

Als mens, als team en als organisatie, maar óók voor onze klanten. In een dynamische omgeving werken aan groei maakt ons enthousiast en vanuit die gedachte helpen wij onze klanten verder.

Onze scrum werkwijze en sterke relaties met klanten staat daarbij centraal. We werken in sprints om kwaliteit en efficiëntie te waarborgen. We inspireren onze klanten met deze werkwijze en focussen op langdurige relaties.

Met de inzet van onze scrum teams bouwen wij gebruiksvriendelijke webapplicaties én online marketing campagnes voor onze klanten en partners. Daarnaast bouwen we aan het succes van onze eigen projecten en platforms. 

Flexibel

Ook op één poot staat onze flamingo stevig op de grond. Maar wendbaar, dat zijn we wel. Met de inzet van sprints borgen we kwaliteit én blijven we flexibel. Door de hoge mate van betrokkenheid van onze klanten kunnen we tijdig bijsturen waar nodig.

Vindingrijk

Een flamingo zie je nooit alleen. Door de kwaliteiten van een ieder persoon, een goed op elkaar ingespeeld team en korte lijnen met de klant zijn we in staat om samen uitdagende vraagstukken op te lossen.

Daadkrachtig

Met een realistische kijk op zaken toetsen wij onze plannen en ideeën aan de werkelijkheid. Wij houden van een daadkrachtige aanpak. Voor onze klanten en voor onszelf. Als flamingo's weten we waar we naar toe vliegen.