Afstudeerstage development (front- en/of back-end)

Ben jij een getalenteerde developer, die opzoek is naar een super vet afstudeerproject bij een gezellig bedrijf?

Per: 1 februari 2021 (of eerder) en 1 september 2021 

Vind jij het interessant om het maximale uit een website te halen? Houd je van afwisseling en vette projecten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Uniek aan ons: wij werken voor klanten én voor onszelf. Wij hebben ruimte voor 2 leergierige afstudeerders (front-end en/of back-end) en hebben een aantal vette afstudeerprojecten op de plank liggen. Uiteraard hoef je niet als duo af te studeren.

Over Blue Flamingos

Wij zijn een digitaal bureau gevestigd in het centrum van Zwolle. We zijn blauwvingers (zoals alle echte Zwollenaren) én we slaan graag onze vleugels uit om mooie reizen te maken. Vandaar de naam Blue Flamingos. Die passie voor reizen is terug te zien in de websites die wij met trots hebben ontwikkeld voor onszelf: weflycheap.nlvakantiebesparen.nl en travelstamps.nl. We ontwikkelen niet alleen voor onszelf, maar ook voor klanten en dat gaat zó goed dat we op zoek zijn naar versterking voor ons team. Daarnaast willen we blijvend nieuwe concepten gaan testen! Kortom: een super afwisselende werkomgeving met veel ideeën en uitdagende projecten. Jouw hulp is meer dan welkom!

null

Waarom Blue Flamingos?

Blue flamingos is voor jou de ideale plek om veel kennis en ervaring op te doen. Je krijgt super veel verantwoordelijkheid met een afstudeerproject dat je zelfstandig gaat oppakken. Er is erg veel ruimte voor eigen initiatief en inbreng. Heb je een goed idee, go for it! Binnen ons topteam hebben we jarenlange ervaring met online marketing. Ook hebben we 5 (straks 6) getalenteerde developers in dienst, waar je veel van kunt leren. We zetten vol in op techniek. 

Wat ga je doen?

Jij gaat voor ons van scratch af aan een applicatie bouwen, die techniek van onze partner(s) aanroept via o.a. API koppelingen. Deze applicatie is bedoeld voor intern gebruik en natuurlijk voor onze fans. Je denkt mee over UX, design en de juiste presentatie van de beschikbare informatie. Om dit alles te realiseren maak je gebruik van de kennis in de organisatie, onze (technische) partners en de verschillende tools die tot je beschikking staan. Wij gaan de door jou gemaakte applicatie direct in gebruik nemen. Hoe vet is dat?! 

P.S. Deze opdracht lichten we graag nader toe in een persoonlijk gesprek. Wil je alvast wat meer informatie? Bel of mail ons gerust. Onze contactgegevens staan onderaan deze vacaturetekst.  

Wat wij van jou vragen:

  • Je interesseert je in alles wat met online te maken heeft;
  • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
  • Je bent zelfstandig (maar wel een teamplayer), leergierig en neemt initiatief;
  • Ervaring met Javascript;
  • Ervaring met NodeJS en/of Laravel (pré back-end);
  • Ervaring met GIT;
  • Ervaring met frameworks als React (pré front-end);
  • Interesse om te werken met de nieuwste technieken en frameworks als GraphQL, NextJS, Strapi;
  • Affiniteit met reizen is een pré;
  • Ervaring met SCRUM is een pré;

Jouw carrièrepad

Wij bieden jou de kans om werkervaring op te doen op het gebied van development. Je gaat volledig meedraaien bij een bloeiende start-up, gevestigd in hartje Zwolle. Je krijgt een MacBook Air met extra beeldscherm tot je beschikking en een prima stagevergoeding! Wij groeien hard en jij kunt met ons meegroeien. Doe je het goed, dan ligt er voor jou wellicht een leuke baan in het verschiet!

Over onze werkmentaliteit

Onze websites (en die van klanten) zijn 7 dagen per week online en moeten 7 dagen per week up-to-date zijn. Dit vraagt om een flexibele houding. Een 9-tot-5-mentaliteit past hier daarom niet in. Uiteraard zijn alle werktijden in overleg. Wij houden van hard- en resultaatgericht werken, plezier maken, successen vieren en natuurlijk een borrel op z’n tijd!

null

Interesse of vragen?

Voor vragen kun je bellen met onze Team Lead, Jelmer Visser (06-24182449) of met onze Operationeel Manager, Jeroen Horstman (06-48558416). Je motivatie voor deze vacature mag je mailen naar: jelmer@blueflamingos.nl. We zien jouw sollicitatie graag tegemoet!

Ben jij de nieuwe stagiaire van Blue Flamingos? 🎯
Laat wat van je horen!