Mini-detachering marketing

  Loading...

  Als bedrijf is het soms lastig om alle benodigde marketingexpertise in huis te hebben. Bij Blue Flamingos bieden we de mogelijkheid om voor 8, 16 of 24 uur per week een marketingexpert bij jouw bedrijf te detacheren.

  Wat is mini-detachering?

  Bij mini-detachering werkt de marketeer voor een vast aantal uren per week in het team van de klant als volwaardig marketing professional. Hiermee breid je jouw team uit met de kennis en expertise van een expert gedurende één of meerdere dagen per week. De marketeer richt zich op de gebieden waar jullie extra hulp nodig hebben, bijvoorbeeld SEO, SEA, social media of e-mailmarketing.

  Waarom mini-detachering?

  Het is niet altijd haalbaar om als bedrijf alle marketingexpertise in huis te hebben. Bij de inhuur van een marketingbureau bestaat er het risico dat zij niet altijd beschikbaar zijn wanneer jij ze nodig hebt. Met mini-detachering van Blue Flamingos heb je altijd toegang tot de expertise van een marketingprofessional die bij jou op locatie werkt en volledig is ingevoerd in jouw bedrijf en doelgroep.

  De 5 voordelen van mini-detachering

  1. Specialistische kennis

  Onze marketingprofessionals hebben specifieke kennis en ervaring op het gebied van online marketing en weten wat er nodig is om jouw bedrijf te laten groeien. Of het nu gaat om SEO, SEA, social media of e-mailmarketing, onze experts zijn up-to-date en kunnen snel schakelen.

  2. Flexibiliteit

  Onze marketingprofessionals zijn flexibel. Heb jij deze maand 16 uur per week ondersteuning nodig door topdrukte of een lopende campagne en volgende maand 8 uur? Dan kan dit! Ook zijn we flexibel in de inzet van marketeers. Zoek jij een all-round marketing professional? Of juist een SEA specialist? Bij Blue Flamingos krijg je de marketeer die jij nodig hebt!

  3. Kostenbesparing

  In vergelijking met het inhuren van een extern marketingbureau biedt mini detachering een kosteneffectieve oplossing. Je betaalt alleen voor de uren die je afneemt en hebt geen extra kosten voor bijvoorbeeld tools of andere middelen.

  4. Een volwaardige marketingexpert in jouw team

  Met mini-detachering heb je de kennis en expertise van een marketingexpert in jouw team. Deze professional is volledig op de hoogte van jouw bedrijf en doelgroep en kan direct aan de slag om jouw marketing naar een hoger niveau te tillen.

  5. Verbeterde samenwerking

  Doordat onze marketingprofessionals (gedeeltelijk) bij jou op locatie werken, is de samenwerking tussen jouw team en onze experts optimaal. De marketeer werkt direct met jou samen aan je marketingdoelen, waardoor je snel en effectief kunt schakelen.

  Waarom kiezen voor Blue Flamingos?

  Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare partner voor mini-detachering van marketeers, dan is Blue Flamingos het juiste bureau. Blue Flamingos beschikt over een team van ervaren marketingexperts die jouw onderneming kunnen ondersteunen bij de groei van je website. Zo zorgen we samen voor het behalen van je marketingdoelstellingen!

  Wil jij vlammen op het gebied van online marketing? 🔥
  Laten we dan samenwerken!


  Blue Flamingos © 2024 |Sitemap