Gratis SEO Scan

Hoger scoren in Google maar geen idee hoe? Vraag onze GRATIS SEO Scan aan en ontdek de verbeterpunten voor jouw website.

Wil jij scoren in Google? 🚀
Vraag onze GRATIS SEO Scan aan!
Bel mij terug afbeelding

Wat houdt onze SEO Scan in?

Onze SEO Scan is een gedetailleerd rapport met gerichte adviezen over jouw de mogelijkheden op het gebied van SEO. Wij kijken naar een aantal factoren die invloed hebben op jouw ranking. Globaal delen we dit op in onpage SEO, offpage SEO en een aantal technische aspecten. Benieuwd? Neem dan contact op.

 

1. Traffic naar jouw website

In de scan duiken we in jouw website statistieken. Er wordt gekeken naar het verkeer wat je momenteel al binnenhaalt via Google. Als je onbedoeld al scoort met bepaalde pagina's, dan is het eenvoudig om je ranking omhoog te krijgen als je wél met SEO aan de slag gaat. 

 

2. On- en Offpage SEO

Onpage SEO bestaat uit alle zoekmachine optimalisaties die op de pagina plaatsvinden. Je kunt denken aan content, de titel en koppen die je gebruikt, interne links en afbeeldingen. Offpage SEO bestaat uit alle zoekmachine optimalisaties die buiten de pagina plaatsvinden, zoals linkbuiding. Linkbuilding houdt in dat externe websites naar jouw pagina linken en daarmee een stukje autoriteit 'doorgeven'.

 

3. Technische SEO

Naast de snelheid en (mobiele) gebruiksvriendelijkheid van een website zijn er veel meer technische onderdelen waar Google jouw website op beoordeeld. Blue Flamingos heeft veel ervaring met deze technische optimalisaties en dit meenemen in het advies voor jouw website.