Gratis SEO scan

De volgende stap zetten en hoger scoren in Google? 🔥 Laat Jeroen je helpen en vraag een gratis SEO scan aan!

Wat houdt onze SEO Scan in?

Onze SEO Scan is een gedetailleerd rapport met gerichte adviezen over jouw de mogelijkheden op het gebied van SEO. Wij kijken naar de belangrijkste factoren die invloed hebben op jouw ranking. In deze scan kijken we naar een viertal aspecten; traffic naar jouw website, content (on-page SEO), linkbuilding (off-page SEO) en techniek. Benieuwd? Neem dan contact op.

 

1. Traffic naar jouw website

In de scan duiken we in jouw website statistieken. Er wordt gekeken naar het verkeer wat je momenteel al binnenhaalt via Google. Als je onbedoeld al scoort met bepaalde pagina's, dan is het eenvoudig om je ranking omhoog te krijgen als je wél met SEO aan de slag gaat. 

 

2. Onpage SEO: content

Onpage SEO bestaat uit alle zoekmachine optimalisaties die op de pagina plaatsvinden. Je kunt denken aan content, de titel en koppen die je gebruikt, interne links en afbeeldingen. Wij checken voor deze SEO scan de belangrijkste pagina's van jouw website op deze onderdelen. 


3. Offpage SEO: linkbuilding

Offpage SEO bestaat uit alle zoekmachine optimalisaties die buiten de pagina plaatsvinden, zoals linkbuilding. Linkbuilding houdt in dat externe websites naar jouw pagina linken en daarmee een stukje autoriteit 'doorgeven'. In deze SEO scan kijken we naar het huidige linkprofiel en adviseren we over de inzet van linkbuilding. 

 

4. Technische SEO

In juni 2021 is Google met een algoritme update gekomen. Dit worden de Core Web Vitals genoemd. Bij de Core Web Vitals wordt je website met name beoordeeld op snelheid en gebruiksvriendelijkheid (zo min mogelijk lay-out shifts), vooral op mobiel. Blue Flamingos heeft hier veel ervaring mee en kan hierin adviseren. Maar naast snelheid en (mobiele) gebruiksvriendelijkheid van een website zijn er veel meer technische onderdelen waar Google jouw website op beoordeeld. Deze technische optimalisaties worden meegenomen in het advies voor jouw website.

Vraag hier jouw GRATIS SEO scan aan! 🚀
Zien wij een match? Dan krijg jij een uitgebreide SEO-analyse van jouw website!