De Vries Trappen SEA

  Loading...

  De Vries Trappen is al 100 jaar een begrip in de bouw, dit dankzij hun uitmuntende kwaliteit en persoonlijke aandacht. De trappenfabrikant ontneemt al je zorgen en levert de mooiste trappen.

  Gratis SEA scan

  Om te ontdekken waar kansen liggen en het verbeteren van de resultaten heeft De Vries Trappen een SEA scan van Blue Flamingos aangevraagd. Uit deze scan kwamen verschillende verbeterpunten, desondanks had De Vries Trappen al wel een goed SEA account. Toch ontdekten we zogezegd toch een aantal belangrijke punten die de prestaties van De Vries Trappen ten goede moesten komen. 

  Onze SEA aanpak

  Om te beginnen vinden we het belangrijk om nauw contact te hebben met De Vries Trappen. We hebben veel gesprekken gevoerd over het bedrijf en op welke manier De Vries Trappen opereert. Ook hebben we ons toegelegd op het leren van bepaalde termen vanuit de trappenindustrie om de zoekmachinegebruikers het best te kunnen bedienen. We willen ons onderscheiden door betrokkenheid en resultaten. 

  De SEA scan gaf mooie handvaten om snelle implementaties door te voeren. Bij de SEA scan keren we het hele account binnenstebuiten op zoek naar quick wins maar ook naar structurele verbeteringen waar langere trajecten aan voorafgaan. 

  Periodiek hebben we een meeting met De Vries Trappen om de resultaten, verbeteringen en volgende stappen door te nemen. Zo zitten we altijd kort op de bal en blijven we altijd up-to-date. 

  Resultaten - 50% meer offertes vanuit Google Ads

  De Vries Trappen heeft een eigen label ontwikkeld, Trappenmaat, hierbij verkopen ze trappenbouwpakketten welke de klant zelf in elkaar kan zetten. Door middel van optimalisaties aan het SEA account hebben we gezorgd voor een 50% groei in offerte aanvragen! We hebben een goede strategie ontwikkeld en alle mogelijkheden van Google Ads ingezet. Toch blijft er altijd ruimte om te leren en streven we naar een nog betere samenwerking. 

  Contact­gegevens

  Van Nagellstraat 2B

  8011 EB Zwolle

  Nederland

  hi@blueflamingos.nl

  (+31) 6 12684189  Blue Flamingos © 2022 |Sitemap