Uitgekookt

  Loading...

  Uitgekookt is dé gezonde maaltijdservice van Nederland. Met het brede assortiment aan kant-en-klaar maaltijden helpt Uitgekookt mensen gezonder te eten. De verse ingrediënten en voedzame voedingsstoffen maken de maaltijden van Uitgekookt lekker, gezond en makkelijk.

  Case Uitgekookt.png

  Het ontstaan van de samenwerking

  Toen Blue Flamingos en Uitgekookt in contact kwamen, bleek al snel dat Blue Flamingos kon voldoen aan de vraag van Uitgekookt. Een van onze flamingos versterkte het development team van Uitgekookt voor een bepaalde periode. Dit bleek de start van een langdurige samenwerking. 

  Uitbreiding van de samenwerking

  Na de samenwerking tussen Blue Flamingos en Uitgekookt op gebied van development werd de partnership uitgebreid. Zo wilde Uitgekookt graag onze flamingos inzetten voor SEO werkzaamheden en affiliate marketing. Bovendien ging een van onze developers ook weer aan de slag voor Uitgekookt. 

  SEO scan

  Als onze partners beter gevonden willen worden via zoekmachines voeren wij in eerste instantie een gratis SEO scan uit. Door de SEO scan leerden wij meer over de toenmalige rankings van Uitgekookt. Waar scoort de website al op, wat scoort totaal niet en waar liggen kansen? De SEO scan gaf ons een belangrijke richting om een SEO aanpak vast te stellen. 

  Onze SEO aanpak

  Onze SEO aanpak bestaat uit een aantal fases. Zo voeren we eerst een zoekwoorden onderzoek uit. Dit deden we ook voor Uitgekookt. Vervolgens konden we daadwerkelijk aan de slag met content marketing en vervolgens linkbuilding.

  Zoekwoorden onderzoek

  Een zoekwoorden onderzoek helpt met het bepalen van de focus voor de content creatie. Door een zoekwoordenonderzoek uit te voeren weet je namelijk precies waar jouw doelgroep op zoekt via zoekmachines. Door hierop in te spelen bereik je makkelijker de doelgroep. En dat is natuurlijk het doel: de gewenste doelgroep bereiken. 

  Contentmarketing

  Om de SEO resultaten van Uitgekookt te laten groeien, gingen onze marketeers aan de slag met contentmarketing. De marketeers schreven tientallen landingspagina's, waarbij de focus van iedere landingspagina weer ligt op andere zoekwoorden. Door allerlei relevante zoekwoorden te implementeren, groeit het bereik van het domein onder de gewenste doelgroep. 

  Linkbuilding

  Een onderdeel van een sterke SEO strategie is linkbuilding. Om de rankings van Uitgekookt in zoekmachines nog verder te laten stijgen, is er daarom besloten om een linkbuilding strategie op te stellen. Blue Flamingos regelt de linkbuilding van Uitgekookt en houdt nauwlettend in de gaten wat de effecten hiervan zijn op het domein van Uitgekookt. 

  CUSTOM CASES (1920 x 500 px).png

  Affiliate marketing

  Affiliate marketing is een vorm van marketing waarbij producten van een adverteerder worden gepromoot via een hyperlink. De website waarop deze hyperlink staat, wordt betaald voor de afgesproken conversies. Wij ontzorgen Uitgekookt op dit gebied door de affiliate campagne van Uitgekookt van A tot Z te beheren.

  CUSTOM CASES (1).jpg

  Development

  Naast een goedlopend project op gebied van marketing, bleek ook een nieuwe samenwerking op development vlak een goede match.

  Een van onze developers helpt het development team van Uitgekookt, met name in de frontend. Er wordt gewerkt aan de vormgeving, gebruiksvriendelijkheid, wensen van marketeers en Core Web Vitals verbeteringen. Een divers pakket aan werkzaamheden waarmee we een bijdrage mogen leveren aan de missie van Uitgekookt: Nederland gezonder laten eten.

  Wil je groeien met jouw website?
  Laten we dan samenwerken!
  Eelko van Drongelen


  Blue Flamingos © 2024 |Sitemap