Website laten maken

  Loading...

  Geef jouw bedrijf een boost en laat een professionele website maken door Blue Flamingos. Onze experts in webontwikkeling en design zijn gespecialiseerd in het ontwikkelen van maatwerkwebsites voor alle soorten bedrijven. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op!

  Website laten maken.png

  Of je nu een geheel nieuwe website wilt laten ontwikkelen of je huidige site een opfrisbeurt wilt geven, wij staan voor je klaar. Onze developers zorgen ervoor dat jouw website professioneel, gebruiksvriendelijk en technisch top is. 

  Voordelen van een gebruiksvriendelijke website 

  Een gebruiksvriendelijke website is goud waard. Bezoekers vinden snel wat ze zoeken, wat zorgt voor een positieve ervaring. Bovendien blijft een tevreden bezoeker langer op je site en diegene komt sneller terug. 

  Een overzichtelijke en technisch correcte website verhoogt niet alleen de klanttevredenheid, maar ook je positie in zoekmachines.

  Wat zijn de mogelijkheden? 

  Bij Blue Flamingos bieden we diverse websitebouw mogelijkheden die precies aansluiten bij jouw wensen en doelen. Of je nu een simpele, informatieve website nodig hebt of een complexe webshop met talloze functies, wij realiseren het. 

  Met de nieuwste technologieën zorgen we voor een snelle, veilige en responsieve website die perfect werkt op alle apparaten. Samen brengen we jouw ideeën tot realiteit en ontwikkelen we een website die je merk echt vertegenwoordigt. Wij werken onder andere met de volgende technieken voor front-end en back-end development:

  Front-end 

  Back-end 

  • Strapi 
  • Laravel 
  • PHP 
  • NodeJS 
  • JavaScript 
  • TypeScript
  Website maken.png

  Ervaringen met eerdere projecten 

  Bij Blue Flamingos zijn we trots op de succesvolle projecten die we voor diverse klanten hebben afgerond. Hieronder lichten we drie van onze recente cases uit: Vloeruniq, ANVR en Voskamp.

  Frisse website voor Vloeruniq 

  Na het lezen van onze blog over het Strapi CMS, was Vloeruniq overtuigd om te kiezen voor een frisse, moderne en gebruiksvriendelijke website door Blue Flamingos. In Strapi is het eenvoudig om zelf pagina’s aan te maken en media toe te voegen. Met een nieuw design en betere performance, dankzij NextJS en Core Web Vitals, heeft Vloeruniq nu een gebruiksvriendelijk CMS en meer showroombezoeken. Een resultaat waar we trots op zijn!

  Interactieve ANVR-website 

  De website van ANVR was verouderd, dus gooide Eelko een balletje op tijdens het ANVR-congres in 2022. Samen met Hanita en Frank Oostdam van ANVR hebben we de wensen besproken: een responsive, interactieve en gebruiksvriendelijke website die zowel leden als reizigers beter bedient. 

  We kozen voor het Strapi CMS en maakten een koppeling met het CRM-systeem. Door wekelijkse calls en een SEO-checklist zorgden we ervoor dat de content en SEO-posities behouden bleven. Het resultaat? Een website waar ANVR trots op is en zelf mee aan de slag kan.

  Voskamp is klaar voor de toekomst 

  De Voskamp Groep, met meer dan 70 jaar ervaring in de bouw, industrie, beveiliging en verduurzaming, wilde een moderne website die eenvoudig te updaten is. We ontwikkelden een nieuwe website met het Strapi CMS, dat het toevoegen en aanpassen van content makkelijk maakt. 

  Met Next.js zorgden we voor optimale SEO-prestaties en Core Web Vitals. De nieuwe website is snel, gebruiksvriendelijk en klaar voor de toekomst. Een project waar zowel wij als Voskamp zeer tevreden mee zijn.

  Webshops en configuratoren 

  Een configurator is de perfecte aanvulling op een webshop. Bij Blue Flamingos hebben we veel ervaring met het integreren van configuratoren, die bezoekers stap voor stap begeleiden in het bestelproces. Dit zorgt ervoor dat klanten precies weten wat ze bestellen, hoeveel het kost en hoe het eruitziet. 

  Een configurator heeft meerdere voordelen: het maakt het bestelproces eenvoudig, snel en duidelijk. Voor bedrijven betekent dit minder administratieve lasten en minder kans op fouten. Voor klanten betekent het een betere, persoonlijkere winkelervaring. Heb jij een webshop? Onze developers staan klaar om je te helpen met de implementatie van een configurator die jouw klanten een beste online ervaring biedt.

  Jouw bedrijf een digitale boost geven? 

  Klaar om jouw bedrijf een digitale boost te geven? Of je nu een nieuwe website wilt laten maken, een webshop met configurator nodig hebt of gewoon je online aanwezigheid wilt verbeteren, wij staan voor je klaar. Bij Blue Flamingos helpen we je graag met op maat gemaakte oplossingen die perfect aansluiten bij jouw wensen en doelen. 

  Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Samen brengen we jouw online succes naar een hoger niveau!

  Kan jouw website wel een opknapbeurt gebruiken?
  Wij bouwen moderne, veilige en interactieve websites


  Blue Flamingos © 2024 |Sitemap