Voskamp corporate website

  Loading...

  De Voskamp Groep is van een klein familiebedrijf handelend in ijzerwaren, uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf actief in de bouw, industrie, beveiliging een verduurzaming. Met ruim 70 jaar ervaring en meer dan 500 medewerkers zetten zij zich elke dag in voor een optimale samenwerking met hun klanten om projecten tot een succes te maken.  
  Voskamp Case

  Een nieuw content management systeem (CMS)

  Om dit veelzijdige bedrijf online een gezicht te geven, ontwikkelden wij een gloednieuwe website die modern aanvoelt en voldoet aan de huidige standaard in SEO en Core Web Vitals. Ook moest de nieuwe website gemakkelijk zelf te updaten zijn met blogs en informatie. 

  Voor deze website is er gekozen om te werken met het Strapi CMS. Strapi heeft namelijk een aantal voordelen die aansluiten op de wensen van Voskamp. Bij Strapi is het namelijk erg gemakkelijk om nieuwe content toe te voegen en aan te passen. 

  Meer weten over Strapi? Onze collega Jelmer schreef een blog over alle voordelen van Strapi

  De Voskamp Groep Coporate Website - CMS Strapi

  Next.js voor mooie features

  Omdat we met de nieuwe website goed wilden scoren in de zoekresultaten van Google, speelde SEO een grote rol in het bouwen van de webshop. We kozen ervoor om Next.js te gebruiken bij het bouwen van de website. Next.js heeft een functie waarbij afbeeldingen automatisch worden geoptimaliseerd voor SEO. De afbeeldingen worden in verschillende formaten opgeslagen zodat er op ieder apparaat (zoals laptops, smartphones, tablets) een geschikte grootte weergegeven wordt. Deze functionaliteit is in samenwerking met een aantal developers van Google gemaakt.

  Om ook te voldoen aan de huidige standaard van de Core Web Vitals, biedt Next.js de feature om pagina’s statisch te renderen. Dit houdt in dat de pagina’s inclusief dynamische data van tevoren gegenereerd worden. Wanneer de bezoeker naar een pagina navigeert wordt de pagina direct getoond omdat het al gegenereerd is.

  Het resultaat is een prachtige moderne website waar we erg trots op zijn!

  Wil jij ook samen mooie dingen bouwen?
  Laten we dan samenwerken!
  Michael Jongman
  De Voskamp Groep in cijfers
  600+Medewerkers
  15Vestigingen
  100+ mln.Omzet


  Blue Flamingos © 2024 |Sitemap