Voskamp webshop

  Loading...

   

  De Voskamp Groep is van een klein familiebedrijf handelend in ijzerwaren, uitgegroeid tot een veelzijdig bedrijf actief in de bouw, industrie, beveiliging een verduurzaming. Met ruim 70 jaar ervaring en meer dan 500 medewerkers, zet Voskamp zich elke dag in voor een optimale samenwerking met hun klanten om projecten tot een succes te maken. 

  Om de samenwerking tussen Voskamp en klanten te optimaliseren, ontwikkelden wij een vernieuwde B2B webshop voor De Voskamp Groep. Op deze manier wordt het voor klanten makkelijker om online producten te zoeken, inzicht te krijgen in de voorraad en een bestelling te plaatsen.

   

  VOSKAMP B2B WEBSHOP_ #1.png

  Wat maakten wij?

  We ontwikkelden een compleet nieuwe webshop, waarbij er verschillende functionaliteiten centraal stonden. Deze functionaliteiten lichten we uit. 

  Een gebruiksvriendelijke inlog-/registratieproces & klant account

  We ontwikkelden een gebruiksvriendelijk inlog-/registratieproces, waardoor het voor klanten makkelijker is om een nieuw account aan te maken en om in te loggen op een bestaand account. Daarnaast richtten we het klantaccount zo in dat klanten hun orders, facturen en de actuele prijzen en voorraden in kunnen zien wanneer zij ingelogd zijn.

  Het tonen van producten en hun voorraad

  Om de producten te tonen, ontwikkelden we een product detailpagina (PDP) die is gekoppeld aan het Product Informatie Management Systeem (PIM). Het tonen van de voorraad is mogelijk door een koppeling te maken met het ERP systeem van Voskamp.

  Een gestroomlijnd bestelproces

  Door het gebruiksvriendelijker maken van de winkelmand en het checkout proces, plaatsen klanten makkelijker een online bestelling.

  Eenvoudig producten zoeken met zoekfilter en ingebouwde scan functionaliteit

  We ontwikkelden een zoekfunctionaliteit met filters en sortering waarbij ook gezocht kon worden op specifieke producten. Klanten vinden hierdoor makkelijker en sneller producten die ze zoeken. Daarnaast ontwikkelden we een scanfunctionaliteit, waarbij er op een product gezocht kan worden door de barcode van een product te scannen met een smartphone.

  VOSKAMP B2B WEBSHOP_ #3 PRODUCTS & STOCK.png

  Het resultaat

  Door de nieuwe webshop worden 50.000 producten razendsnel gevonden. De voorraad wordt live up-to-date gehouden en er zijn koppelingen gemaakt met een PIM + ERP systeem. De vernieuwde B2B webshop zorgt ervoor dat het bestelproces van klanten eenvoudiger en efficiënter verloopt. 

   

  Benieuwd naar het resultaat? Bekijk de webshop hier: webshop.voskampgroep.nl

   

  CUSTOM CASES (18).png

  Wil jij ook zo'n snelle webshop?
  Wij helpen je met een nieuwe of je huidige (zakelijke) webshop!
  Michael Jongman
  De Voskamp Groep in cijfers
  600+Medewerkers
  15Vestigingen
  100+ mln.Omzet


  Blue Flamingos © 2024 |Sitemap